Cito-begeleiding

Wij bieden kinderen Cito-begeleiding, waarin zij vertrouwd raken met de manier waarop een Cito-toets is opgebouwd. Kinderen met leerproblemen ondervinden soms extra moeilijkheden met de Cito-toetsen. Zij hebben moeite met de vraagstelling of zijn erg onzeker over hun eigen kunnen. Door hen vertrouwd te maken met het type opgaven kunnen zij tot resultaten komen die meer recht doen aan hun capaciteiten.

De Cito-eindscore vormt geen bindend onderdeel meer van het schooladvies maar is een onderdeel van het Leerlingvolgsysteem. Het schooladvies wordt dan gebaseerd op de resultaten uit het Leerlingvolgsysteem. In de Cito-begeleiding kunnen wij uw kind ook voorbereiden op de Cito-toetsmomenten die een onderdeel vormen van het Leerlingvolgsysteem.

Het doel is dat uw kind met meer zelfvertrouwen en rust de Cito-toets kan maken en kan laten zien wat hij of zij echt kan!!. Wilt u uw kind bij ons aanmelden voor Cito-begeleiding? Neem dan contact met ons op voor het inplannen en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem dan contact met ons via e-mail: info@stichtingfatih.nl

Değerli Cemaatimiz,

Önümüzdeki eğitim-öğretim yılında ilkokul son sınıflar için Cito eğitimi verilecektir. Başvuru yapmak isteyenler varsa, yönetimimizle irtibata geçebilir.

Saygılarımızla,