AS-SALĀMOE ALAYKOEM, VREDE OVER U!

Aan een ieder die geïnteresseerd is in de religieus- en culturele activiteiten van Stichting Fatih in Leiden willen wij via onze website kennis en informatie geven over de ideeën en de activiteiten die Stichting Fatih en haar leden bezigen.

Onderwijs

Ondanks de mogelijkheid in Nederland om scholen te stichten op religieuze grondslag, heeft naar schatting de helft van de ouders met een islamitische achtergrond behoefte aan extra religieus onderwijs voor hun kinderen. Stichting Fatih Leiden biedt haar leden de mogelijkheid om in het weekend onderwijs met Islamitische basis te geven.

Diensten

Wij kunnen u helpen met het geven van informatie over Hadj & Umrah, Uitvaartdiensten en Zakaat en Fitre. U kunt onder het kopje ‘Diensten‘  informatie hierover vinden.

Activiteiten

Wij zijn meer dan een gebedsruimte alleen. De stichting organiseert diverse activiteiten, allemaal mede mogelijk gemaakt door onze vrijwilligers. U kunt onder  het kopje ‘Activiteiten’ hier meer informatie over vinden.

Bijzondere dagen

Middels onze social media-kanalen zoals facebook stellen wij onze leden op een effectieve wijze op de hoogte van bijzondere (religieuze) dagen.

Sponsoren

Stichting Fatih Leiden is afhankelijk van haar donateurs en sponsors. U kunt een éénmalige donatie of een jaarlijks doorlopende incasso indienen.

Over ons

Het continueren van een religieus- en cultureel centrum (Moskee) waar islamitisch onderwijs, lezingen, activiteiten, ontmoetingen andere educatieve bijeenkomsten worden gehouden die voor een ieder toegankelijk is.
Stichting Fatih Leiden

Wij zijn ook actief op social media. Volg en like ons.

Turkse organisaties doneren aan Voedselbank Leiden

Drie Turkse organisaties uit Leiden hebben op 10 april 2020 gezamenlijk een pallet vol goederen aan de voedselbank in Leiden gedoneerd. De Mimar Sinan Moskee aan het Kooiplein, ondernemersvereniging Tover en de Stichting Fatih wilden graag iets doen voor kwetsbare stadsgenoten. Op aangeven van de voedselbank werden vooral lang houdbare producten gebracht. De organisaties hebben…

Lees verder
Doneer en steun de activiteiten van Stichting Fatih.
DONEER

Wij worden gesteund door onze sponsoren!

Wilt u ons ook steunen? Neem contact met ons op via dit contactformulier.

Het RSIN (Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatie Nummer)/fiscaal nummer: 817977491